طرز تهیه کابلی پلو (قابلی پلو افغانی) خوشمزه و آسان

کابلی پلو یا افغانی پلو غذای آسیای مرکزی است که تنوع زیادی دارد. کابلی پلو به طور سنتی با تکه‌های بزرگ گوشت بره پخته می‌شود، اما امتحان کردن آن با گوشت گاو یا گوساله نیز خالی از لطف نیست. این غذا، بسیار سالم و لذیذ است که هم در فصل تابستان و هم در فصل زمستان قابل خوردن است.

download.jpg

مواد لازم کابلی پلو

  • روغن : به میزان لازم
  • گوشت گوسفندی یا گوساله : ۵۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده : ۲ عدد
  • نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
  • زرد چوبه، دارچین، پودر سیر
  • پودر زیره سیاه ، پودر زنجبیل، پودر لیمو عمانی
  • پودر هل، پودر میخک، جوز هندی، زعفرون، ادویه پلویی
  • ادویه گارام ماسالا : ١ق چای خوری
  • هویج خلال و پخته شده : ٢ عدد
  • کشمش پلویی زرد : ۱/۲ پیمانه
  • خرما : ۸ عدد
  • خلال بادام خیس خورده
  • خلال پسته
  • خلال پرتغال پخته و سرخ شده:ن صف پیمانه
  • زرشک سرخ شده ،گردو و خرما و پیاز داغ و گل سرخ برای تزیین
  • برنج : ۳ پیمانه
  • آب جوش : ۱/۲ پیمانه

 


خوشمزه ترین مزه ها پلو ,پودر ,کابلی ,سرخ ,پیمانه ,خلال ,کابلی پلو ,سرخ شده ,۲ پیمانه ,هم در ,در فصلمنبع

برخی از خواص لیمو ترش

طرز تهیه کیک ساده خانگی

طرز تهیه انواع کیک

طرز تهیه “شیرینی نارگیلی” با ترفند خوشمزه شدن

دسر هلو

طرز تهیه سالاد سزار

غذاهای محلی ایران

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

صبرم سر اومد وی پی اس کرکی remap doctor هواشناسی نی ریز سختی گیر رزینی مدارس شبانه روزی بین المللی iran-samp ✴️ The big bangg بیرجند درس فروش کارتخوانهای سیار به قیمت وارداتی